14 KULTŪROS PUNKTŲ

"14 kultūros punktų" - tai ActionCOACH komandos kertinis akmuo, nusakantis svarbiausias ActionCOACH prekės ženklo ir bendruomenės vertybes.

ACTIONCOACH KULTŪRA

1. Įsipareigojimas

Prisiimu 100% atsakomybę už tai, kam įsipareigoju ir siekiu tikslo iki galo. Esu atsidavęs ActionCOACH misijai, vizijai, kultūrai, įmonės komandai ir klientams. Visada pirmiausiai ieškau sprendimų tarp ActionCOACH sukurtų paslaugų ir produktų.

Commitment

2. Atsakomybė

Esu atsakingas už savo veiksmus ir už tai kas vyksta mano darbe ir gyvenime. Aš esu atsakingas už savo rezultatus ir suprantu, kad jeigu noriu, jog kažkas pasikeistų, pirmiausia turiu pasikeisti pats.

THE FOURTEEN POINTS OF CULTURE

3. Sąžiningumas

Aš visada kalbu tiesą. Ką žadu, tai ir suteikiu. Kuriu tik tokius susitarimus, kuriuos žinau, kad galiu išpildyti, kurių noriu ir galiu laikytis. Jei susitarimas sulaužomas, nedelsdamas imuosi veiksmų situacijai sutvarkyti.

THE FOURTEEN POINTS OF CULTURE

4. Kompetencija

Teikiu išskirtinės kokybės produktus ir paslaugas, kurie sukuria pridėtinę vertę tiems, su kuriais bendradarbiauju. Ieškau būdų, kaip pasiekti daugiau su mažiau resursų ir likti nuolatiniame nesibaigiančio tobulėjimo bei naujovių kelyje.

THE FOURTEEN POINTS OF CULTURE

5. Komunikacija

Viešai ir privačiai, tik teigiamai kalbu apie savo komandos narius, savo klientus ir ActionCOACH. Kalbu tikslingai, naudojant įgalinančius ir pozityvius žodžius. Niekada nevartoju ir neklausau sarkazmo ar apkalbų. Pokalbyje pripažįstu tai, ką kalbėtojas sako tuo metu, ir prisiimu atsakomybę už savo bendravimą. Aš sveikinuosi ir atsisveikinu su žmonėmis naudojant jų vardus. Pirmiausia visada atsiprašau už nesklandumus ir tada ieškau sprendimo. Negatyvius dalykus aptariu tik asmeniškai.

THE FOURTEEN POINTS OF CULTURE

6. Sėkmė

Ką bedaryčiau, savo mintis, energiją ir dėmesį sutelkiu į sėkmingą rezultatą. Esu pasirengęs laimėti ir padėti kitiems laimėti. Visada demonstruoju savo pasiryžimą, kompetenciją ir asmeninį pasitikėjimą. Aš esu sėkmingas žmogus.

THE FOURTEEN POINTS OF CULTURE

7. Edukacija

Mokausi iš savo klaidų. Nuolat tobulėju, augu ir įsisavinu žinias, kad galėčiau padėti savo kolegoms ir klientams taip pat tobulėti, augti ir įsisavinti. Savo klientams padedu patiems, per edukaciją, priimti tinkamus sprendimus dėl savo ateities. Dalinuosi praktiška ir naudinga informacija, o ne tik teorija.

THE FOURTEEN POINTS OF CULTURE

8. Komandinis darbas

Esu komandos narys ir lyderis. Darau viską, ko reikia norint išlikti kartu ir pasiekti komandos tikslus. Aš sutelkiu dėmesį į bendradarbiavimą ir visada ieškau būdų kaip rasti abipusiai naudingą sprendimą, o ne kompromisą. Esu lankstus savo darbe ir galiu pasikeisti, jei tai, ką darau, neveikia. Prašau pagalbos, kai man jos reikia, ir esu supratingas tiems, kurie pagalbos prašo manęs.

THE FOURTEEN POINTS OF CULTURE

9. Balansas

Mano požiūris į gyvenimą yra subalansuotas taip, kad mano dvasinė, socialinė, fizinė ir šeimos gerovė yra tokia pati svarbi, kaip ir finansinė ar intelektualinė. Pirmiausia baigiu savo darbą ir svarbiausias užduotis, kad galėčiau laisvai ir kokybiškai leisti laiką su šeima, savimi ir atgauti jėgas.

THE FOURTEEN POINTS OF CULTURE

10. Gyvenimo džiaugsmas

Aš į savo gyvenimą žiūriu kaip į kelionę, kuri man teikia gyvenimo džiaugsmą. Kuriu smagią ir laimingą atmosferą, todėl ja džiaugiasi ir visi aplinkiniai.

THE FOURTEEN POINTS OF CULTURE

11. Sistemos

Aš visada ieškau galimybių naudoti sistemas. Jei kyla iššūkis, prieš ieškodamas, ką pakeisti žmogiškuosiuose ištekliuose, ieškau atsakymų sistemose. Įvedant naujoves naudoju sistemas. Keičiant seną sistemą nauja, tiksliai laikausi senosios iki tol, kol bus įvesta naujoji. Siūlau sistemų patobulinimus, kai tik identifikuoju tobulintinas vietas.

12. Nuoseklumas

Esu nuoseklus savo veiksmuose, todėl mano klientai ir komandos nariai visada jaučia užtikrintumą bendraudami su manimi. Savo darbe laikausi disciplinos, todėl mano rezultatai, augimas ir sėkmė yra nuoseklūs.

THE FOURTEEN POINTS OF CULTURE

13. Dėkingumas

Esu dėkingas žmogus. Aš garsiai dėkoju ir vertinu viską ir visus, kuriuos turiu savo gyvenime. Aš švenčiu savo, klientų ir komandos pergales. Pastebiu savo ir kitų žmonių gerus darbus.

THE FOURTEEN POINTS OF CULTURE

14. Pilnatvė

Esu laimingas žmogus, nusipelniau gėrovės sau ir lengvai gebu ja tiek dalintis, tiek ir priimti. Leidžiu pilnatvei atsirasti visose gyvenimo srityse, gerbdamas savo ir kitų indėlį. Padedu kurti gėrovę kitiems. Suprantu, kad pilnatvė mano gyvenime pasirodo tik tada, kada dalinuosi ja su kitais.

THE FOURTEEN POINTS OF CULTURE