ActionCOACH

naudingi verslo patarimai

5 geriausi būdai, kaip nustatyti

užduočių prioritetus versle

Sparčiai besikeičiančiame verslo pasaulyje visada yra begalė užduočių, kurias reikia atlikti ir gali būti sunku nustatyti, kurios iš jų yra svarbiausios. Tačiau veiksmingas prioritetų nustatymas yra labai svarbus siekiant sėkmės ir didžiausio produktyvumo. Buvo atlikti keli tyrimai ir nustatyta, kad dauguma žmonių sutiktų, jog tai yra 5 geriausi būdai, kaip nustatyti užduočių prioritetus versle.

Skaityti daugiau

5 klaidos, kurios

slapta žlugdo Jūsų verslą

Verslo savininkui ar verslininkui svarbu žinoti apie klaidas, kurios gali slapta sužlugdyti Jūsų verslą. Kai kurios klaidos yra akivaizdžios, pavyzdžiui, netinkamas pinigų srautų valdymas arba nesugebėjimas prisitaikyti prie besikeičiančių rinkų, tačiau kitos gali būti subtilesnės ir klastingesnės. Pateikiame 5 klaidas, kurios gali slapta pražudyti Jūsų verslą.

5 patarimai, kaip pažinti savo auditoriją

skaitmeninėje rinkodaroje

Kad galėtumėte veiksmingai parduoti savo produktą ar paslaugą, turite suprasti savo auditoriją. Šiame straipsnyje aptarsime penkis svarbiausius patarimus, kaip skaitmeninėje rinkodaroje pažinti savo auditoriją remiantis garsaus skaitmeninės rinkodaros eksperto įžvalgomis.

5 esminiai pinigų srautų
stebėjimo patarimai

Pinigų srautų stebėjimas yra labai svarbi sėkmingo verslo dalis. Tai reiškia, kad reikia sekti įplaukas ir išlaidas bei užtikrinti, kad turite pakankamai pinigų sąskaitoms apmokėti. Šiame straipsnyje aptarsime penkis patarimus, kaip veiksmingai stebėti pinigų srautus.

5 patarimai, kaip nustatyti

geriausią klientą

Verslo savininkas, norėdamas gauti kuo didesnį pelną ir plėtoti verslą, privalo nustatyti geriausią savo klientą. Geriausi klientai yra tie, kurie yra lojaliausi, išleidžia daugiausiai pinigų ir teikia didžiausią naudą jūsų verslui. Tačiau kaip nustatyti geriausius klientus?

5 patarimai, kaip suteikti

tvirtą verslo garantiją

Tvirtos garantijos suteikimas gali būti veiksminga priemonė, padedanti lengviau apsispręsti pirkti iš jūsų įmonės. Ji padeda stiprinti klientų pasitikėjimą, nes parodo, kad palaikote savo produktus ir paslaugas bei esate pasiruošę užtikrinti klientų pasitenkinimą.

DISC vertinimai: geriausias būdas pagerinti komandinį darbą jūsų įmonėje

Bendravimas su žmonėmis darbe gali būti iššūkis. Jei norite sumažinti nesusikalbėjimą komandoje, padidinti produktyvumą ir lengviau spręsti konfliktus, svarbiausia žinoti savo komandos bendravimo stilių. Vienas iš būdų, kaip galite tai sužinoti, yra DISC profilio įvertinimas. Daugiau apie šį įrankį ir keturis unikalius asmenybių tipus sužinosite šiame straipsnyje.

Ar skaitote savo
pelno (nuostolio) ataskaitas?

Jei savo pelno (nuostolio) ataskaitas padedate į stalčių ir jų neskaitote, esate ne vieni. Mes susiduriame su daugeliu verslo savininkų, kurie daro tą patį. Tačiau, jei norite sėkmingai valdyti savo verslą, būtina skaityti ir suprasti pelno (nuostolio) ataskaitas. Jūsų pelno (nuostolio) ataskaita yra geras jūsų įmonės finansinės būklės rodiklis. Ar žinote kaip ją skaityti?

Jau šiandien suteikite savo

verslui pagreitį!

Kai kalbama apie verslo valdymą, tinka Pablo Picasso žodžiai: "Mūsų tikslai gali būti pasiekti tik pasitelkus planą, kuriuo turime karštai tikėti ir pagal kurį turime energingai veikti. Kito kelio į sėkmę nėra." Kai esate pernelyg užsiėmę darbu savo versle, užuot sustygavę procesus taip, kad šie leistų verslui sklandžiai veikti be jūsų įsikišimo, lengva pamiršti savo tikslus.

Verslo planavimas:
3,5 žingsnio sėkmės link

Visi žinome, kad tikslų nustatymas ir planavimas yra svarbi verslo sėkmės dalis, tačiau yra labai lengva išklysti iš kelio. Keliame didelius drąsius tikslus (angl. Big Hairy Audacious Goals, BHAG), kurių dažnai nepasiekiame, ir apskritai sudarinėjame biudžetą, nusistatome kuklius tikslus, o išsikeltus tikslus retai įgyvendiname.

Pard-sek

Trys žingsniai į sėkmingą

pardavimo procesą

Beveik visos įmonės turi vieną bendrą bruožą – jos priklauso nuo pardavimų. Nesvarbu, ar parduodate, ar samdote kitus, kad parduotų už jus, turite suprasti sėkmingo pardavimo pagrindus. Priešingai populiariam įsitikinimui, nėra tokio dalyko kaip „pardavėjas iš prigimties“, tačiau kiekvienas gali padaryti karjerą pardavimų srityje, jei turi tam tinkamų priemonių.

Galios taškas: tai jūsų

pasirinkimas

Kiekvieną dieną, daugybę kartų per dieną, susiduriame su sprendimais, kuriuos turime priimti.  Sprendimai, kuriuos reikia priimti, būna įvairių spalvų, formų ir dydžių, tačiau visi jie turi bendrą pagrindą... esminį, pamatinį pasirinkimą, kuris eina kartu su akivaizdesniu paviršiniu sprendimu.  Šis pamatinis pasirinkimas vadinamas galios tašku, ir jis tikrai išlaisvina, kai supranti, kaip juo naudotis.

Sėkmę užtikrinantys principai

Ar kada nors teko naršyti „LinkedIn“, „Facebook“ ar „Instagram“, stebėtis kito žmogaus sėkme ir galvoti, kodėl jūsų laikas dar neatėjo? Galbūt praėjusius mėnesius ar net kelis metus atidėliojote tą aistros projektą. Galbūt praradote susidomėjimą nauju verslu, kurį norėjote pradėti. O gal visata jums vis davė slaptų ženklų, kad tiesiog nutrauktumėte nuostolius.

Konversijos gerinimas koreguojant procesus

Konversijos gerinimas koreguojant procesus

Ką reiškia koreguoti procesus siekiant geresnės konversijos? 

Iš esmės tai reiškia, kad reikia nustatyti tas verslo sritis, kurias reikia tobulinti, ir atlikti pakeitimus, kurie supaprastintų ir optimizuotų šiuos procesus. Pateikiame Jums kelias strategijas, kurias rekomenduojama taikyti koreguojant procesus, kad pagerėtų konversija.

Šeimininko mąstysena

Šeimininko mąstysena: Galingiausias verslo ginklas

"Atsakomybė yra lygiavertė atskaitomybei, o tai reiškia šeimininko mąstymą. O šeimininko mąstysena yra galingiausias ginklas, kokį tik gali turėti komanda ar organizacija." – Pat Summitt
"Man priklauso tai". Esate girdėję šį posakį. Girdėjote, kad žmonės prisiima nuosavybę, bet ką tai iš tikrųjų reiškia? Ką reiškia šeimininko mąstysena šiandieniniame verslo pasaulyje?